terapii în desfășurare. vă rugăm păstrați liniștea

miercuri, 19 septembrie, ora 20.00

concept și interpretare: Robert Balan

Pastile, unguente sau leacuri naturiste? Bicarbonat de sodiu, turmeric sau ceai? Kinetoterapie, înot, acupunctură sau yoga? Medicină clasică sau alternativă? Pe bază de trimitere sau la privat? Vetebrolog sau osteopat? Post negru sau mâncare sănătoasă? Mici sau pâine integrală? Cât de departe ești dispus să mergi în căutarea vindecării? 


Video: Petre Fall   Afiș: Elisabeta Gedő

Producător: Asociația ART NO MORE

Parteneri: Centrul de sănătate Verna, Prăvălia Părinților, Casa de pariuri literare

Proiect cultural co-finanțat de Administrația Fondului Cultural Național. Finanțator: UNITER 

Spectacolul face parte din proiectul de cercetare: ”Teatru intim”

Este un proiect care are două direcții de cercetare: pe de o parte subiectele abordate țin de o zonă intimă (boală, religie, prietenie), pe de altă parte forma de spectacol presupune o apropiere spațială între spectator și performer, ceea ce schimbă și modalitățile de expresie artistică.

 

Bio

Robert Bălan este regizor de teatru și performer. Multe dintre spectacolele sale sunt rezultatul colaborării cu scriitoarea Elena Vlădăreanu: ”În numele Tatălui ” (Art No More/ Tranzit.ro București – 2018), ”Identic natural” (Art No More/ART HUB București – 2017),”O viață sigură” (Teatrul Național Târgu Mureș -2016) ,”Habemus bebe” (Art No More/WASP București – 2014), ”Prințesele spion” (Teatrul Gong Sibiu – 2014). Art No More, asociația pe care o conduce, propune proiecte care pun în discuție teme nu foarte des abordate în spațiul cultural, dar și forme artistice diverse:teatru pentru copii, performance, instalație, spectacole bazate pe texte neteatrale.Ca performer lucrează, mai ales, cu date autobiografice: ”Momentul perfect” (2018), ”sfârșit. work în progress ”(2013), ”bălan.unu” (2009).

One man show-ul ”Terapii în desfășurare. Vă rugăm păstrați liniștea” (2018) face parte din proiectul de cercetare ”Teatru intim”, inițiat de Asociația Art No More și co-finanțat de AFCN.

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Blog at WordPress.com.

Up ↑

Create your website at WordPress.com
Get started
%d bloggers like this: